A villanyórák titkos világa

Ha az eON os levelezés az ön számára olyan mint a vogon költészet. Ha az ügyintézők vogonoknak tünnek problémája megoldása közben, akkor ez eOFF!
Ez esetben egyszerűen bizza ránk eme terhet!

Legtöbbször maga az ügymenet tovább tart mint maga a kivitelezés. A mérők kialakítása nem annyira bonyolult mint azt első olvasatra tűnik, (igen a kézikönyvet is vagonok írták) mégis elő fordul, hogy egynémely szerelő eltéved a folyamatos változások forgatagában. Mint ahogy az történt az alábbi fogyasztás mérőhelynél is ahol a tulajdonos 2 évig volt szolgáltatás nélkűl. Míg végül eljutott hozzánk.

Pedig az alapelv évek óta változatlan maradt Élet és üzembiztonság mindenek előtt. a fogyasztó nem veszélyeztetheti az új csatlakozással a vezeték hálózatot és a vezetékezés sem veszélyeztetheti a fogyasztók élet és vagyonbiztonságát.

De önnek szerencséje van és rögtön kezdhet a célegyenesben, hogy ne kelljen további plusz köröket futnia.

Szolgáltatásaink kiterjednek mindenre ami a méréssel kapcsolatos:

Szabványosítás, teljesítménybővítés, eon engedélyes tervezés, H-tarifa, Éjszakai áram, Ad-Vesz mérő napelemekhez, Eon ügyintézés, al-mérők telepítése, távfelügyelet áram minőség diagram teljesítmény analizátorokkal. Energia audit.

Az egyik legnehezebb dolog a tegnológiában, hogy megzavarjuk önmagunk

Matt Mullenweg